Reklam från Chanel


Detta måste vara den mest korkade reklamfilmen Chanel någonsin gjort. Eller inte bara Chanel, av alla kända modehus. Jag gillar Kristen Stewart men det här är bara skumt! Det får mig verkligen inte att vilja köpa väskan. Kanske tur det med tanke på att jag ska köpa ny bilinredning ändå då nöjesshoppingen får vänta en månad, eller två. Gabrielle heter väskan som filmen på något mystiskt vis handlar om. Är det någon som förstår varför hon springer runt så förklara gärna filmen för mig?

Chanel är annars ett av mina favoritmärken och jag brukar även gilla deras reklam. Den är nästan alltid väldigt smakfullt gjort så detta bottennapp gör mig så förvånad. Jag är verkligen inte ensam i min kritik utan många andra tycker den är lika löjlig som jag.

Själva väskan Gabrielle är ju däremot helt underbar, det är bara reklamen som gör att mitt köpsug avtar. Jag menar den är ju nästan helt perfekt!
gabrielle
Fast misstänker att den är löjligt dyr. Tittade på Chanels hemsida och pris vid förfrågan står det. Väskan finns flera olika färger. Men ack, vad är väl en bal på slottet ( eller egentligen, vad är väl en Chanel väska när min karl ska ha ny bilinredning 😉 )

SAG-galans tio sämst klädda

Det har varit ännu ett tillfälle för stjärnorna att visa sig på röda mattan. Denna gång var det SAG-galan. Det känns som att allt är en övning inför den stora Oscars-galan. Jag måste säga att det var få klänningar som verkligen fick mig att känna wow. Alicia Viklander var nog den enda. Så eftersom det är måndag så garvar vi istället åt misstagen. Här är de tio sämst klädda!
10.

Egentligen är det inget fel på Kaley Cuoco och hennes klänning från Romona Keveza, känns bara som jag sett den tusen gånger tidigare.

9.
4
Skönt att inte allt klär kändisarna. Den här klänningen från Vivienne Westwood ser inte så smickrande ut.

8.

Julianne Moore lyckas inte bära upp denna klänning från Givenchy. Kermitfärgen tycker jag är fin men livet är hopplöst.

7.

Mayim Bialik har rest tillbaka från medeltiden och lånat Katarina av Medicis klänning.

6.
5
Även mindre byst behöver stöd

5.
9
Större bröst behöver skydd. Det är inte en bra idé att mula sin bordsherre i sitt dekolage.

4.

Brie Larson i en Versace som det ser ut som hon sytt själv. Undrar just om kändisarna köper H&M-kläder och syr dit de dyra modenamnens namn?

3.
7
Någon som sett kakmonstret eller Elmo?

2.
6
Alltså förlåt men ingen av dessa outfits var snygga. Kom ihåg att det hänger på stylingen!

1.
8
Sämst klädd måste jag ändå säga att detta är. Tänk att gå på röda mattan med detta? Jag skulle inte ens bära det på ett barnkalas med maskeradtema.

Modevärlden och inredning

Det är inte konstigt att flera modehus även säljer produkter för inredning av hus. Den goda smaken gäller ofta allt det estetiska.

Något som har fått väldigt stor uppmärksamhet är att fotomodellen Kate Moss inredde ett lyxigt hem. Inte sitt eget utan hon samarbetade med företaget YOO. De hade inte kunnat fått mer valuta för pengarna. Först gjorde hon såklart en väldigt bra jobb. Fast reklamen och uppmärksamheten går inte att värdera.
kj

Huset får ju dessutom mer värde bara för att det är en kändis som inrett det. Det måste såklart vara en kändis av klass, Robinson Robban duger inte. Jag undrar vilken av de svenska mäklarfirmorna som är först att haka på denna trend? Husmanhagberg kanske? De ligger ju annars nästan alltid steget innan deras konkurrenter. Huset som Kate Moss inredde låg på landsbygden. Bilderna visar två av rummen. Det behöver inte vara coola innerstadslägenheter. Det är ju ändå på landsbygden husen behöver öka i värde.
kam
Det kan ju också vara ett TV-projekt. Kändisar inreder hus runt om i Sverige och sedan får mäklare på HumanHagberg sälja dem :)

Claire Danes i Prada

Det var Emmy-galan igår. Det var en väldigt blandad skara klänningar. Mycket färger och mönster tyckte jag att det var. Dessutom var det mycket konstiga klänningar och färgkombinationer. de som var bäst klädd tyckte jag nog var de som hade satsat på säkra kort i sann Hollywoodstil, plus Clarie Danes.
danes
Claire Danes bar en klänning från Prada och jag tycker att hon lyckades. Den var unik men ändå klassisk. På klänningen är det detaljerna som är pricken över i:et och jag älskar ”banden”. Jag tycker att Claire Danes var den som var bäst klädd på Emmygalan 2015.

Det trodde ni inte va?

Helt sjukt, jag satt precis och bläddrade igenom en artikel med kändisar som röker. Att vissa kändisar röker, exempelvis Kate Moss och Rihanna kanske ingen lyfter på ögonbrynet över. Fast sedan fanns det några andra på listan som ofta förknippas med renlevnad och hälsa. Hade ni gissat på att dessa kändisar röker?

jennifer Aniston

jennifer Aniston


Jessica Alba

Jessica Alba


Katherine Heigl

Katherine Heigl


Katherine Heigl ska tydligen tillhöra Hollywoods storrökare!
Keira Knightley

Keira Knightley


Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley


cameron diaz

cameron diaz


Jag tror inte att Cameron Diaz lever som hon lär. Hon har ju skrivit en hälsobok. Undrar just om det finns ett kapitel om rökning?

Skor och fjärrkontroller

Jag är av den åsikten att det inte går att ha för många par skor. Min sambo verkar följa samma filosofi när det gäller fjärrkontroller.
huiyid

Jag kan inte gå förbi en skoaffär utan att slinka in och kolla på de senaste skorna som kommit in till butiken. Min karl kan inte se en fjärrkontroll utan att kolla vilka finesser den har och om den kan tillföra hemmet något nytt.

Precis som att han har tappat räkningen på mina skor, har jag noll koll på hans fjärrisar. Det är en till TV:n, en till lamporna, en till stereon, en till hembioanläggningen, en till digitalboxen, en till garageporten, en till bilradion och så fortsätter det i all evighet. Hans senaste köp när det gäller fjärrkontroll är till värmen. Den ska jag försöka att hålla koll på. Jag är en person som varken tycker om kyla eller värme. Jag är superkänslig för olika temperaturer. Den nya kontrollpanelen reglerar värmen superenkelt. Det är bara att trycka på en knapp så startar varmluftspumpen. Då kan jag välja om jag vill ha kall eller varm luft. En av de bästa fjärrkontrollerna enligt mig. Han investerade säkert i den eftersom han var less på mitt klagande. Både på att jag svettas och fryser. Sedan vill han nog bevisa att det finns bra fjärrkontroller och att alla inte är så onödiga som jag vill få dem att verka. Nu ska jag bara hitta ett par herrskor med klack på, så att min make inser ett det inte går att få för många klackskor.
tddd

Best dressed?

Förlåt, förlåt, förlåt jag vill verkligen tycka om Rosamund Pikes från Gone Girl klänning, men sanning att säga avskyr jag den.
rosamund-pike
Den är med på alla tidningarns best dress lista efter Golden Globe-galan. För mig ligger den istället på värst-klädd-listan. Visst är Rosamund Pike som fick barn för bara någon månad sedan snygg, men klänningen är allt annat än smickrande.
Jag gillar klänningen nedtill, istället är det livet som gör mig konfunderad.
rp
What liksom? Det är min första kommentar. Det ser ut som tycker inte räckte till och två grytlappar fick bli klänningslivet. Jag avskyr den, eftersom den inte kan vara smickrande på någon kvinna. Hur kan denna klänning vara med på alla tidningars best dressed? Vad tycker ni?

Lyx och Glamour

I år blir det en annorlunda nyårsafton för oss. Annorlunda på ett bra sätt. Har ni firat nyårsafton på krogen i Stockholm vet ni att det inte är en av de bästa utehelgerna. Jag tycker att det är tråkigt folk och saknar känsla. Det här kan bero på att många är bortresta. Det är absolut inte lika tråkigt som på midsommar. Då är det i praktiken helt dött i Stockholm.

I år har vi därför hyrt en egen lokal och styr upp vår egen nyårsfest. Kan det bli bättre än så? Det är en riktigt fin lokal som vi hittade via hyrafestlokalnu.se. Den ligger väldigt centralt så att vi kan se nyårsraketerna vid tolvslaget, för det vill väl de flesta?

Vi kommer att bli cirka 30 pers och jag och Karin står för planeringen. Jag gillar att fixa och dona, och jag anser mig ha en känsla för glamour. En nyår utan galmour skulle inte kännas som ett nyår. Jag tycker om att klä upp mig och nyår är en av de dagar det ges tillfälle att slå på stort. Det kommer att bli toppen. Vi ska träffas i eftermiddag och gå igenom de sista detaljerna. För sedan blir det fokus på jul!
dbud

Snygg färgkombination

dbudd
Spenderar denna luciadag med att kika på nätet vad kändisarna har haft för kläder den senaste tiden. Mina blickar fastnade på denna klänning. Jag är helt galen i färgkombinationen. Den är galet vackert. Själva klänningen har jag inte bestämt mig för vad jag tycker ännu. Jag älskar kjolen men det är något med livet som gör att det känns nedhasat. Jag tror det är det som gör att den känns lite konstigt. Jag lyckas inte sätta fingret exakt på vad det är som gör att den inte känns helt rätt. Vad säger ni, hiss eller diss?

Stjärnor utan smink

Det är helt otroligt vad lite smink kan göra. Spana in detta klipp med några av de absolut största stjärnorna när de inte är fixade.

Jag är såklart medveten om att alla kan bli dåliga på kort. Särskilt när de kändisar är det extra roligt att sprida bilder. Fast så här mitt i vintern då jag känner mig blekfet kan jag inte låta bli att tycka det är skönt att de också kan ha dåliga dagar. Fast vissa är supermännsikor som ser lika bra ut utan smink!