Snyggt klädd för landet

Många tänker nog att man minsann inte behöver klä upp sig för att vara på landet, men jag tycker det är kul att tänka på lite olika stilar med lantligt tema. När jag spenderar tid i min fina sommarstuga är gummistövlarna ett absolut måste. De är så bekväma och stiliga att man kan använda dem både på landet och stan. Mina favoriter är röda Tretorn som jag har två par av. Jättesnyggt tillsammans med jeans, randig tröja och regnjacka. Jag ska till landet i helgen och min kusin som ska följa med ska lära mig att fiska ordentligt. Vi har köpt på oss lite utrustning och har ni sett vilka billiga fiskespön! Jag trodde att det var jättedyrt att börja fiska och därför har jag inte gjort det ännu, men det verkar ju inte krävas någon stor investering alls. Ser fram emot att prova om mina Tretorn håller för att stå en bit ut i vattnet med. Vem vet, kanske de för med sig fiskelycka?

Två par röda Tretorn

Kommentera