Skönhet och hudvård

Hjälp! Min hy förändras med åldern. Jag har får finnar så himla lätt nu. Jag hade inte alls mycket finnar som tonåring. Nu för tiden behöver jag bara titta på en chokladkaka för att jag ska se ut som en fjortis i ansiktet. Ni kan ju bara gissa hur jag såg ut i morse när jag tittade mig i spegeln efter påskens godisätande.

Det är superviktigt med hudvård. Oavsett ålder så är ansiktet och händerna den del av hyn som utsätts för mest yttre påverkan. Det har såklart med att göra att vi exponerar den hyn mest. Jag tycker att ansiktsvården är viktigast eftersom ansiktet är den delen vi tittar på och inte händerna.
Jag har alltid skött om min hy, men eftersom den ändras så är det svårt att hitta vilka produkter som passar. Jag har någon konstig blandhy, både fet och torr. Det finns många tips om skönhet online som tur är, så jag får helt enkelt prova mig fram. När jag var tonåring brukade jag använda Loreal men senaste åren har jag kört Lancome. Nu har det alltså blivit dags att byta igen. Jag har suttit ganska länge på Spelbutiken, en hemsida som säljer skönhet på nätet.

Det som är viktigast med ansiktsvård är såklart rengöringen och återfuktningen. Fast nu är det kris så jag köpte hem ett ansiktsserum från Decleor. Jag funderar även på denna dagskräm från Estee Lauder.
dhududu
Den innehåller solskyddsfaktor 15. Just solskyddsfaktor är superviktigt att ha i dagskrämer eftersom solen är så skadlig. Vem vill vara rynkig innan 35 liksom? Är grymt sugen på att klicka hem den men borde vänta tills efter den 25e. Men vad sjutton, vad gör man inte för sin skönhet?
Jag behöver en dagskärm eftersom min nästan är slut. Förresten när vi pratar om dagskrämer, många tror att det är en ploj att de kan reducera rynkor. Fast det är faktiskt sant. Vissa innehåller ett ämne som som slätar ut hyn. Fast resultatet är såklart inte hållbart, utan enbart så länge som produkten används. tycker det är häftigt att det finns så många produkter som är anpassad efter hyns olika stadier i livet. Oavsett om du är 16 eller 75 är det framforskat en produkt som passar bäst. Det märks verkligen hur stor skönhetsindustrin är.

Kommentera