Olika modeller av Converse

Jag sitter och beställer nya Converseskor. Mina är så grymt fula efter midsommarafton. Jag provade att tvätta dem vilket brukar fungera, inte denna gång såklart. Jag köpte mina skor hos Sportamore sist jag handlade och det fungerade toppen. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Fördelen med att shoppa på nätet är att det är så enkelt. Det går snabbt att få en översikt och det är lätt att se sortimentet. Jag tycker det kan vara svårt att ”upptäcka” varor i butikerna. På sportamore är det superenkelt. Jag kryssar i skor och sedan Converse och sedan kommer massor av modeller upp. Visste ni att det fanns vinterconverse? Läderconverse? Ballerina converse?
Jag hade ingen aning. Jag har sett flera personer som haft de vanliga conversen mitt i vintern, det måste vara snorkallt! Här är några av de olika modellerna.
1
3
4
2

Jag köpte de klassiska vita men jag blev väldigt kär i dessa med stjärnor på.
uijk
Så coola!

Read 1 comment

Kommentera