Förstår fortfarande inte Chanels Gabrielle-reklam

Igår satt jag och tittade på TV och fick se en till snutt av Chanels reklamfilm i Gabrielle-serien. Denna gång var det inte för den urläckra väskan utan för den nya Gabrielle-parfymen. Jag måste tyvärr säga att jag fortfarande inte alls förstår mig på reklamen. Varför springer Kristen Stewart? Nu snurrade hon i några tygremsor dessutom. Jag förstår att det förmodligen är artistiskt men det borde ju finnas en mening med det hela. Kan du förklara så lämna jättegärna en kommentar. Jag poppar popcorn och väntar ivrigt på förklaringen. Eller inte popcorn det är bara ett uttryck som myntats via Facebook, jag är ett glassmonster. Har insett att jag måste köpa en glassmaskin nu! Jag älskar hasselnötsglass men även daim, jordgubb och choklad. Eller vem försöker jag lura, alla sorter slinker ner utom möjligtvis rom-russin. Visst känns det som en pensionärsglass som bara de över 75 äter?

Parfymen Gabrielle från Chanel

Kommentera