Byxor från Ilse Jacobsen

De flesta känner till Ilse Jacobsen stövlar. De stövlarna finns väl i var och varannan garderob vid det här laget. De har verkligen blivit klassiska. Jag har till och med lyckan att äga två. Ett par med höga skaft och ett par ankelstövlar.

Däremot är det inte så många som känner till att Ilse Jacobsen även designar kläder och accessoarer. Jag har en klänning sedan tidigare som jag använder flitigt. Hon känner verkligen kvinnokroppen för varje söm sitter på rätt ställe och det gör att jag känner mig smal.

Nu ska garderoben uppdateras med ett nytt plagg från Ilse Jacobsen. Ett par byxor. Jag beställde hem dessa idag från Stylepit.
2
Kärlek vid första ögonkastet från min sida. Hoppas att kärleken är besvarad så att de sitter lika snyggt på mig som på modellen.

Kommentera