Bra spegel i bilen

När vi skulle åka till några vänner igår så behövde jag bättra på make up-en i bilen. Vi hade varit på stan ett par timmar och jag kände mig inte längre helt säker. Jag blir så irriterad på att inte ha en bra spegel i bilen, som sitter så att ljuset funkar bra nog. Jag är så trött på att behöva vrida mig i konstiga vinklar. Min kille skulle ändå köpa ett nytt filter av nåt slag så vi gjorde slag i saken och kollade in hos Skruvat. Jag vet inte om vi direkt hittade vad jag ville ha, men det där filtret var inga problem. Man behöver inte ens veta vad man har för bilmodell för det är bara att slå in rätt registreringsnummer så kommer bara det upp som passar just den bilen. Så skulle jag vilja ha det i provrummen också. Man slår in sitt kundnummer på en panel på väggen och vips får man förslag på kläder som garanterat passar.

Ibland behövs spegel mer än annars

Kommentera