Bara magar i Cannes

Ikväll har jag suttit och tittat igenom lite bilder från Cannes filmfestival som avslutades idag. Jag konstanterar att det är mycket bara magar.

Bara magar har varit hett i modet ett tag, men vi har inte sett så mycket på aftonklänningar tidigare. Fast i Cannes fick vi vår dos. Här är några av dess kjolar och klänningar som syndes i vimlet.

Cara Delevingne

Cara Delevingne


Chanel Iman

Chanel Iman


Kendall Jenner

Kendall Jenner


Joan Smalls

Joan Smalls


Kendall Jenner

Kendall Jenner

Jag vet faktiskt inte vad det heter när en en aftonklänning är tudelad, aftonkjol kanske? Sedan tänkte jag på modellen och sökte runt på nätet. Insåg att en och samma kjol faktiskt kan kallas lite olika. Det är fritt att tycka att det är en slitskjol eller kanske en A-linjeformad kjol. Jag hittade en intressant artikel dessutom som hade bra information om kjolens historia. Missa inte den!

Kommentera